Jur

Yur’s stage-ervaring bij Brans Metaalbewerking: van de kartbaan naar de werkvloer

Mijn naam is Yur, en als gepassioneerd karter breng ik elk weekend door op de kartbaan, waar ik in binnen- en buitenland deelneem aan races. Vorig jaar bezocht ik een beroepenmarkt, en daar viel mijn oog meteen op de indrukwekkende Formule 1-wagen die Brans Metaalbewerking had geproduceerd. Mijn interesse was direct gewekt, en ik wist dat ik mijn weekstage bij Brans wilde lopen.

Tijdens mijn stage bij Brans kreeg ik de kans om met verschillende afdelingen mee te lopen. Ik heb tijd doorgebracht bij de werkvoorbereiding, de planning en de expeditie, wat me een goed beeld gaf van hoe het productieproces van begin tot eind verloopt. Maar waar mijn hart echt sneller van ging kloppen, was het programmeren en ontwerpen van producten. Het was geweldig om te zien hoe ideeën tot leven komen en om zelf bij te dragen aan het productieproces.

Deze stage heeft me niet alleen laten zien hoe breed het vakgebied is, maar ook hoeveel passie en vakmanschap er bij Brans in elk product wordt gestoken. Voor mij was het de perfecte manier om mijn liefde voor techniek en snelheid te combineren. Ik kijk terug op een leerzame en inspirerende week bij Brans, en wie weet, misschien kom ik in de toekomst wel terug om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen!

KOM JIJ OOK STAGE LOPEN BIJ ONS BEDRIJF?

Werken en leren bij Brans Metaalbewerking

Wil jij werken en leren bij een erkend leerbedrijf? Brans Metaalbewerking is sinds 2015 een erkend leerbedrijf en wij investeren graag in de toekomst van jongeren.

Samen met opleidingscentra zoals Summa Techniek en Craft Education bieden we BBL-opleidingen aan op mbo-niveau 3 en 4.

Werk vier dagen per week bij ons om praktijkervaring op te doen, ga één dag naar school en ontvang een salaris voor vijf dagen!

Stuur een e-mail naar Piet voor meer informatie over de mogelijkheden.

Liever stagelopen via een BOL-opleiding of een bijbaan? Ook dan horen we graag van je!