Thomas

Mijn naam is Thomas, en vorig jaar heb ik het derde leerjaar van de HAVO afgerond. Ondanks dat ik altijd goed mee kon komen met de lesstof, merkte ik dat ik echt geen zin meer had om verder te leren op de traditionele manier. Ik wilde iets anders, iets waarbij ik niet alleen mijn hoofd, maar ook mijn handen kon gebruiken. Dat is precies wat ik bij Brans Metaalbewerking heb gevonden.

Ik ben altijd al iemand geweest die snel nieuwe dingen oppikt, en toen ik de kans kreeg om met draaien en frezen aan de slag te gaan, wist ik meteen dat dit iets voor mij was. Het is geweldig om te zien hoe een stuk metaal door mijn werk verandert in een precies onderdeel dat ergens in een machine of een product zal worden gebruikt. Dat geeft me een gevoel van voldoening dat ik in de schoolbanken nooit heb ervaren.

Bij Brans heb ik de ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen en mijn vaardigheden in de praktijk te brengen. Elke dag leer ik iets nieuws, en het mooiste is dat ik er echt plezier in heb. Je ziet aan mij dat ik het leuk vind om te draaien en te frezen, en dat enthousiasme wordt hier alleen maar aangewakkerd.

Voor mij is deze stap van de HAVO naar het werken met mijn handen een van de beste beslissingen die ik heb genomen. Ik heb een nieuwe passie ontdekt en kijk ernaar uit om me hier verder in te ontwikkelen. Brans Metaalbewerking heeft me laten zien dat leren niet alleen in de klas hoeft te gebeuren, maar ook op de werkvloer, en ik kan niet wachten om te zien waar deze weg me naartoe brengt.

KOM JIJ OOK STAGE LOPEN BIJ ONS BEDRIJF?

Werken en leren bij Brans Metaalbewerking

Wil jij werken en leren bij een erkend leerbedrijf? Brans Metaalbewerking is sinds 2015 een erkend leerbedrijf en wij investeren graag in de toekomst van jongeren.

Samen met opleidingscentra zoals Summa Techniek en Craft Education bieden we BBL-opleidingen aan op mbo-niveau 3 en 4.

Werk vier dagen per week bij ons om praktijkervaring op te doen, ga één dag naar school en ontvang een salaris voor vijf dagen!

Stuur een e-mail naar Piet voor meer informatie over de mogelijkheden.

Liever stagelopen via een BOL-opleiding of een bijbaan? Ook dan horen we graag van je!