Sophie

Sophie een 18-jarige student aan de Fontys Hogeschool met een passie voor Automotive en Mobility Management, vond haar eerste stageplek bij Brans Metaalbewerking. Hoewel het haar eerste keer was om stage te lopen, werd ze meteen opgenomen in het team en kreeg ze de kans om zich professioneel te ontwikkelen.

Tijdens haar stage richtte Sophie zich op analyses van de logistieke indeling en ICT binnen het bedrijf. Ze werkte aan het ERP-systeem en onderzocht de mogelijkheden om deze software op tablets en iPads te laten functioneren. Deze opdracht gaf haar een diepgaand inzicht in zowel logistieke processen als de praktische toepassing van technologie in een productieomgeving.

De keuze voor deze stageopdracht kwam tot stand in overleg tussen haar school en Brans. Dit zorgde ervoor dat de opdracht goed aansloot bij haar opleiding en haar de kans gaf om haar theoretische kennis in de praktijk te brengen. Sophie kwam bij Brans terecht via een docent die haar de contactgegevens gaf, en vanaf het eerste contactmoment voelde het goed.

Sophie kijkt met veel plezier terug op haar tijd bij Brans. “Ik heb het ontzettend leuk gehad. We werden gelijk opgenomen in het team, wat heel fijn was, zeker omdat het onze eerste keer stage lopen was,” vertelt ze. De warme en collegiale sfeer bij Brans maakte een groot verschil voor Sophie, die zich vanaf het begin gesteund voelde door haar collega’s. “Iedereen is bereid je te helpen door vragen te beantwoorden of mee te kijken. In de pauzes is het ook altijd gezellig met de andere medewerkers,” voegt ze toe.

Voor medestudenten die overwegen om stage te lopen bij Brans, heeft Sophie een duidelijke boodschap: “Ik zou Brans zeker adviseren als stageplek. Je wordt echt opgenomen in het team en krijgt de kans om je stageopdrachten goed uit te voeren. Het is een fijne en leerzame plek waar je veel kunt leren en waar je je thuis voelt.”

Bij Brans Metaalbewerking vinden we het belangrijk dat de studenten zich vanaf dag één welkom voelen. Daarom geven we elke student als afsluiter een gepersonaliseerde karikatuur. Met deze unieke herinnering aan hun tijd bij ons en een op maat gemaakt inlogaccount, kunnen ze vanaf hun eerste dag naadloos integreren en meteen aan de slag gaan. Het is onze manier om te laten zien dat ze bij ons al vanaf het begin een waardevol onderdeel van het team zijn.

KOM JIJ OOK STAGE LOPEN BIJ ONS BEDRIJF?

Jouw stage, jouw kansen: Ontdek de mogelijkheden bij Brans

Een stage bij Brans Metaalbewerking biedt je meer dan alleen werkervaring. Of je nu op zoek bent naar een springplank naar een vaste baan of gewoon wilt ontdekken of de metaalbewerking iets voor jou is, wij bieden de ruimte en begeleiding die je nodig hebt.

Je draait volledig mee in ons team en krijgt de kans om alle aspecten van het vak te verkennen. Of je nu verder wilt groeien binnen Brans of je horizon wilt verbreden, jouw stage opent de deur naar diverse mogelijkheden.