Stage lopen bij Brans Metaalbewerking: kansen en aandacht

Bij Brans Metaalbewerking krijg je als stagiair oprechte aandacht en draai je volledig mee in ons bedrijf. We bieden je de kans om alle facetten van het vak te leren, met persoonlijke begeleiding.

Een stage bij Brans is niet zomaar een leerplek; het is een springplank naar een mogelijke vaste baan. We investeren in jouw toekomst en zijn actief op beurzen om nieuwe talenten te ontmoeten.

Begin je carrière bij Brans en ontdek jouw mogelijkheden!

KOM JIJ OOK STAGE LOPEN BIJ ONS BEDRIJF?

Optimalisatie van HR-documentatie 

Het doel is het identificeren en implementeren van een efficiënt HR-documentatiesysteem dat dagelijkse betrokkenheid vergroot, groeimogelijkheden op het gebied van opleiding en salaris benadrukt, en tegelijkertijd de ontwikkeling van persoonlijke competenties stimuleert.

Herontwerp van het productieproces (LEAN)

Het hoofddoel van deze stageopdracht is om het productieproces van een Brans Metaalbewerking te herontwerpen met als doel efficiëntie, kwaliteit en kostenbesparing te verbeteren.

Uitbreiding en optimalisatie van onze  productielocatie.

De stagiair(e) zal een grondig onderzoek uitvoeren naar de haalbaarheid en de benodigde stappen voor de verhuizing van Brans Metaalbewerking naar een nieuwe, ruimere productielocatie.

Jouw stage, jouw Kansen: Ontdek de mogelijkheden bij Brans

Een stage bij Brans Metaalbewerking biedt je meer dan alleen werkervaring. Of je nu op zoek bent naar een springplank naar een vaste baan of gewoon wilt ontdekken of de metaalbewerking iets voor jou is, wij bieden de ruimte en begeleiding die je nodig hebt.

Je draait volledig mee in ons team en krijgt de kans om alle aspecten van het vak te verkennen. Of je nu verder wilt groeien binnen Brans of je horizon wilt verbreden, jouw stage opent de deur naar diverse mogelijkheden.

ERVARINGEN VAN EERDERE STUDENTEN

Sophie

Automotive en
Mobility Management
 

Sven

Automotive and
Mobility Management
(Technische Bedrijfskunde)

Robin

Bedrijfsmanagement
mkb

Thomas

BBL
Leerjaar 2

Marck

BBL
traject

Jur

Snuffelstage
VMBO